Produsul software românesc Documenta DMS exportă și iși dublează vânzările.

București, 15.09.2015

   

Conform datelor financiare înregistrate la jumătatea   exerciţiului financiar 2015, INFRASOFT, producătorul român al Documenta DMS - soluţie   software de management al documentelor şi automatizare a proceselor interne de lucru ale companiilor private şi organizaţiilor publice, a înregistrat o creştere cu 100% în prima jumătate a anului 2015.

Documenta DMS este o aplicaţie prin care companiile îşi administrează, automatizează şi controlează fluxul de informaţii şi documente, începând de la contactul cu clienţii şi furnizorii şi până la arhivarea contractelor, proiectelor şi a documentelor financiar-contabile, astfel încât folosirea hârtiilor în formă tipărită să se reducă la minimum. Creşterea are la bază doi factori importanţi în direcţiile de business adoptate de companie: majorarea vânzărilor pe piaţa internă şi creşterea exporturilor.

Mai mult


 

Lansare Documenta Registratură și Secretariat by Infrasoft & Canon-Romania

 

Infrasoft în partneriat cu Canon Romania lanseaă o soluție de registratură electronică în conformitate cu cadrul legislativ din Romania. Soluția are la bază necesitatea companiilor de a gestiona documentele intrate în companie. Documenta este cea mai completă aplicație de registratură electronică: sistem automat identificare cod de bare, OCR, registre configurabile, tipuri de documente preconfigurate, export ( excel, pdf, csv) și utilizatori cu diferite nivele de acces sunt cateva dintre funcționalitățiile soluției.

 

 

 


 

Infrasoft participă la CeBit, Hannover, Germany 2015

În perioada 16-20 martie 2015 are loc in Germania târgul expozițional de IT&C CeBIT 2015 (www.cebit.de ), compania INFRASOFT va reprezenta Romania la CeBIT 2015 alături de alte companii IT locale. INFRASOFT va susține demonstrații live la standul Romaniei ale soluțiilor proprii dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atât companiilor private cât și organizațiilor publice românesți și europene, incluzănd zona de  management al documentației necesare derulării proiectelor cu finantare UE.

Mai mult